Søvn. En del af din sundhed

Din krop kræver søvn. Sov bedre!

Hvorfor er det så vigtigt at sove?

Får lidt nævn kan påvirke kroppens immunforsvar og psyke negativt. Kroppen har brug for restituere, og derfor er nævn vigtigt. For lidt søvn kan påvirke kroppens psyke, og kan være en årsag til at hukommelsen ikke fungere optimalt. så hvis du får en “sov bedre” mentalitet, hvil det gavne, og give overskud

Søvn hjælper til at få energi, og til at få kroppen til at slappe af, og gøre kroppen klar til en ny dag. Søvn er kroppens psykiske sundhed, og derfor skal det være en vigtig del af hverdagen. Kroppen har brug for at hvile og restituere.

Mange har problemer med at sove, dette kan skyldes Problemer, bekymringer, stres, osv. Forskere har vurderet at voksne mennesker har brug for?

AlderSøvnbehov
5-12 år9-11 timer
Teenagere9-10 timer
Voksne7-8 timer
Ældre6-7 timer

Så hvis du vil sove dig sundere, så prøv at se skemaet herover, og vær med til at få en sov bedre mentalitet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *